2014-02-01 10:12:29• hírek • Szatmár.ro

Pizsiparty volt a Züm Züm Játszóházban

A most kezdődő vakáció ideje alatt hétköznaponként 10 órától várják a gyerekeket a játszóházban.

Felejthetetlen élmény volt a gyerekeknek a Grand Mall kereskedelmi központ első emeletén található Züm Züm Játszóházban megtartott pizsiparti. Azt, hogy jól érzik magukat, már az épületbe lépéskor meghallottuk - a bejáratig elhallatszott a kicsik önfeledt nevetése. Pénteken 16.30-tól a pöttömöket várták, 19 órától a nagyobbak használhatták ki az összes szórakozási lehetőséget. Mindkét esetben az alvóruha és a kispárna volt a kötelező felszerelés.

A Szatmár.ro a picik bulijára nézett be. A gyerekek játékszertől játékszerig szaladtak, volt limbózás és kacsatánc is. Párnacsatáztak, szappanbuborékokat kergettek a gyerekek, trambulinoztak, aki pedig elfáradt az nemes egyszerűséggel leheveredett a puha szőnyegre - aztán pár perc pihenő után a kisház, a csúszdás légvár felé vették az irányt.

A Züm Züm Játszóházban a hétfőn kezdődő vakáció folyamán már 10 órától várják a gyerekeket. A következő nagy tematikus bulira pedig a farsang jegyében fog sor kerülni - tudtuk meg a játszóház üzemeltetőitől és animátoraitól.

A rendezvényekkel, nyitvatartással kapcsolatban érdeklődni lehet telefonon a 0756-283641-es vagy a 0745-986896-os számokon. A játszóházzal fel lehet venni a kapcsolatot a distractiacelormici@gmail.com emailcímen is, de érdemes meglátogatni a www.distractiacelormici.ro oldalt, illetve ismerősnek jelölni a Facebookon. A közösségi oldalon a www.facebook.com/LocDeJoacaZUMZUM linken találod meg a játszóházat.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: